După ce în spațiul public au existat acuze privind datoriile pe care le moștenește actuala administrație locală, iată că, la doar câteva zile de la apariția acestora, au fost găsiți și unii dintre „vinovații” de această situație, în speță contribuabilii giurgiuveni.

Mai mulți contribuabili bun-platnici ne-au informat că au primit notificări de plată, deși figurează cu zero datorii la bugetul local. Unii dintre ei, oameni în vârstă, au fost la un pas de a face infarct când au văzut ce sume datorează. Când au mers la ghiseu, li s-a spus că alea sunt debitele pe tot anul, și nu ce au achitat ei. Că nu ar ști să deosebească un debit anual de cel curent. Păi, bun, dar de ce oare au primit înștiințări, în care li se comunică că vor fi amendați dacă nu își achită aceste sume??????? Cine e răspunzător de această situație?

În plus, au fost trimiși și reprezentanți ai Direcției de Taxe și Impozite pe teren, pentru a-i conștientiza, vezi Doamne, pe contribuabili, să își plătească dările la bugetul local.

Să înțelegem că doar cetățenii sunt principalii debitori ai Primăriei Giurgiu????

Și atunci, de ce această goană nebună după recuperarea unor sume????

Sursa: Realitatea de Giurgiu