Potrivit unui comunicat emis de Prefectura Giurgiu, pe drumurile din județul Giurgiu se circulă în condiții de iarnă și nu sunt drumuri cu restricții sau închise, neînregistrându-se evenimente majore în trafic.

În urma fenomenelor meteo din ultimele 24 de ore, activitatea de deszăpezire pe drumurile județene s-a desfășurat folosindu-se următoarele utilaje (Lot 1): utilaj multifuncțional/tractor de mare capacitate cu tracțiune integral; autobasculantă cu lamă și răspânditor, încărcător frontal pe pneuri. Material antiderapant utilizat: 86 tone nisip și 28 tone sare.

De asemenea, echipele din cadrul DJTADCT Giurgiu au acționat conform Planului Operativ Propriu de Acțiune pe Timpul Iernii, folosind următoarele utilaje: autobasculantă cu lamă și sărăriță; tractor cu lamă. Material antiderapant utilizat: 120 tone amestec și 3 tone clorură de calciu.

Totodată, s-a acționat și pe raza municipiului Giurgiu, cu 3 ATB cu lamă și RSP pentru curățarea principalelor artere de circulație.

La ora actuală, starea drumurilor județene este bună, se circulă în condiții de iarnă, nefiind înregistrate evenimente majore în trafic și neexistând drumuri închise ori cu restricții de circulație.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentÎn județul Giurgiu, sunt peste 1.900 de cazuri active de COVID. Majoritatea bolnavilor sunt spitalizați
Articolul următorBilanț coronavirus 11 martie: 5.236 de cazuri noi și 96 de decese