Președintele PNL Giurgiu, eurodeputatul Dan Motreanu, anunță deschiderea, în premieră în județul Giurgiu, a unui birou al Consiliului Județean în localitatea Bolintin Vale.  

Noul birou va organiza audiențe, întâlniri cu cetățenii și va prelua petițiile acestora în vederea soluționării.  
 
„Am participat astăzi (n.red ieri), la deschiderea Biroului Consiliului Județean Giurgiu din orașul Bolintin Vale, birou care va deservi toată zona de nord a județului.
Inaugurarea acestuia este o dovadă clară că respectăm promisiunile făcute în campania pentru alegerile locale, dar și că activitatea administrației PNL  a județului Giurgiu se bazează pe transparență, comunicare permanentă și o relație onestă cu toți cetățenii.
Audiențele și întâlnirile cu locuitorii, dar și administrațiile publice locale din această zonă se vor desfășura în fiecare zi de vineri, în prezența vicepreședintelui CJ Giurgiu, iar la noul sediu va exista, în permanență, un angajat care va prelua petițiile și va face programările.
Biroul Consiliului Județean Giurgiu din Bolintin Vale este situat pe str. Republicii, bloc B1, Sc. C, Parter”, informează Dan Motreanu. 
 

Sursa: Realitatea de Giurgiu