Eurodeputatul Dan Motreanu a informat, astăzi, că o unitate școlară din Giurgiu va beneficia de o finanțare europeană importantă pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

„Ministrul Dezvoltării, Attila-Zoltán Cseke, a semnat astăzi o finanțare de aproximativ 13 milioane de lei, fonduri europene, pentru Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Giurgiu, în cadrul proiectului “Îmbunătățirea infrastructurii educaționale – Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Municipiul Giurgiu”.
Decizia Ministerului va merge mai departe la Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) și imediat apoi ADR va semna contractul de finanțare cu Primăria Giurgiu care poate începe licitația pentru lucrări. Cu cele 13 miliarde de lei autoritățile, locale vor finanța construirea unui corp nou de clădire și vor moderniza spațiul existent.
Pas cu pas, Guvernul liberal al României și administrația PNL din Giurgiu vor pune #Giurgiu pe harta dezvoltării eficiente și durabile”, conchide Motreanu.
Articolul precedentJandarmii giurgiuveni au aplicat 24 de amenzi la protestul împotriva restricțiilor. Continuă identificarea celor care au încălcat legea
Articolul următorUn nou protest față de restricțiile anti-COVID, la Giurgiu-Video