Acolo unde Mos Crăciun nu poate ajunge iar oamenii știu mai degrabă ce înseamnă lipsurile, și-au propus să ajungă voluntarii Crucii Roșii. Printr-un gest simplu, prin intermediul unei campanii derulată înainte de Crăciun și intitulată “Cadoul din cutia de pantofi”, aceștia aduc bucurie copiilor greu încercați de soartă. Şi cum fiecare copil îşi doreşte să primească un cadou din partea Moşului, și reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Giurgiu și-au dorit să le facă sărbătorile mai frumoase copiilor nevoiaşi din judeţul Giurgiu.

Cei care au jucat rolul lui Moş Crăciun au fost jandarmii giurgiuveni, care, de altfel, au şi contribuit financiar, benevol, la această acţiune umanitară.

Pachetele cu jucării, îmbrăcăminte și dulciuri au ajuns astăzi la Crucea Roșie Giurgiu. 59 de cutii au ajuns în această dimineață la sediul Crucii Roșii, de unde vor fi distribuite copiilor care provin din familii cu posibilități financiare reduse.

Darurile oferite de jandarmi vor ajunge prin intermediul Crucii Rosii la copiii nevoiasi din Toporu, Letca Nouă și Herăști.

Cadoul din cutia de pantofi este o campanile umanitară în care printr-un gest simplu, avem puterea să trimitem, într-o cutie de pantofi, bucurie și speranță copilașilor greu încercați de soartă.

Articolul precedentAngajații DGASPC Giurgiu declanșează acțiunile de protest, din cauza neplății salariilor
Articolul următorTextile și parfumuri, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră