Cadavrul unui bărbat, mâncat de câini, a fost găsit în zona fostei Staţii de pompare, de lângă drumul de centură,al municipiului Giurgiu, la 25 de metri de șosea. 

Macabra descoperire a fost anunţată, astăzi, la Poliţie de către şoferul unui autocamion care trecuse prin acel loc. Conducătorul auto a observat cum mai mulţi câini devorau trupul aflat în stare avansată de putrefacţie. Acesta a marcat un indicator cu o cretă, pe şosea, pentru ca autorităţile să poată ajunge mai uşor la cadavru.

Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui bărbat în vârstă de 64 de ani din comuna Izvoarele. Bărbatul nu figura ca fiind dispărut de la domiciliu, dar se pare că în decembrie anul trecut,  a mai plecat de acasă, fiind găsit în Craiova. Cadavrul a fost preluat de către medicii legişti care vor stabili cauzele decesului, poliţiştii reuşind să-l identifice, desoperind-se asupra sa cartea de identitate. Este vorba despre un giurgiuvean, în vârstă de 65 de ani.

Poliţiştii au deschis dosar penal cu privire la moartea suspectă a bărbatului, concluzia în acest caz urmând să fie trasă pe baza rezultatelor necropsiei.

Articolul precedentCirca jumătate dintre mașini nu trec de ITP!
Articolul următorZeci de tineri au manifestat împotriva unei decizii a Parchetului Giurgiu