Un bărbat de 47 de ani, din Pietrele, este cercetat de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său dar și pentru portul de obiecte periculoase. 

Ieri, la ora 23.35, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o tânără de 26 de ani, din comuna Pietrele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că tatăl său, pe numele căruia era emis ordin de protecție provizoriu, a venit la locuința sa și a mamei sale.

În baza sesizării, polițiștii din cadrul secției nr. 7 Poliție Rurală Băneasa s-au deplasat la fața locului ocazie cu care, au constatat că în ziua de 1 iunie a.c., un bărbat de 47 de, pe numele căruia era emis ordin de protecție provizoriu, s-a deplasat la domiciliul soției sale, pentru a-și vizita copiii.

În urma controlului corporal, asupra acestuia a fost găsit cu cuțit tip maceta, despre care a relatat ca îl folosește la anumite activități gospodărești, obiect ce a fost ridicat de către organele de poliție.

Femeia în cauză nu a fost agresată de către acesta, bărbatul părăsind ulterior domiciliul soției sale de bunăvoie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis ordinul de protecție și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.