Pentru buna desfăşurare a exercitării dreptului de vot a cetăţenilor municipiului Giurgiu și celor peste 20 de comune arondate, la alegerile prezidențiale care vor avea loc în data de 24 noiembrie 2019, cetăţenii trebuie să aibă actele de identitate în termen de valabilitate, nedeteriorate.

În acest sens, pentru a face faţă solicitărilor de intrare în legalitate cu acte de identitate, Direcția de de Evidență a Persoanelor Giurgiu din cadrul Primăriei va elibera acte de identitate inclusiv în duminica alegerilor prezidențiale.

Programul de lucru cu publicul va fi extins în acest weekend astfel:sâmbătă, 23 noiembrie 2019, între orele 08:00-16:00; duminică, 24 noiembrie 2019, între orele 07:00-21:00, cu mențiunea că între orele 18:00-21:00, se vor primi documente doar pentru cărți de identitate provizorii.

Reamintim faptul că pentru depunerea documentelor trebuie să aveți actele de stare civilă și dovada adresei de domiciliu în original și în copie. La fel de necesară este și prezența proprietarului spațiului de locuit sau prezentarea unei declarații notariale cu acordul proprietarului pentru a se stabili domiciliul în imobilul său.

Articolul precedentVerificări de amploare după tragedia de la Timișoara. Acțiunea se va desfășura până la sfârșitul anului
Articolul următorRomâni, sclavi la o spălătorie auto din Marea Britanie. Suma cu care erau plătiți pentru 11 ore de muncă pe zi