Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit la declarații după ședința CEx în care a fost dat votul pentru viitorii miniștri – Daniel Suciu la Dezvoltare, respectiv Răzvan Cuc la Transporturi.

Întrebat în legătură cu Răzvan Cuc, care a mai fost ministru la Transporturi, dar a demisionat ca urmare a criticilor colegilor săi din PSD, Liviu Dragnea a spus că, într-adevăr, au fost multe presiuni la momentul respectiv.

Dragnea a spus că Răzvan Cuc a demisionat, dar că el a făcut foarte multe lucuri la ministerul Transporturilor. „Cuc a deblocat foarte multe lucruri la Transporturi, lucru recunoscut și de Felix Stroe (fost ministru al Transporturilor și el – n.r.)”, a afirmat Liviu Dragnea.

La rândul său, Răzvan Cuc a declarat că votul primit îl mă onorează și îl determină să preia cu și mai multă hotărâre proiectele din infrastructură care așteaptă să fie soluționate de luni bune.

„Sunt conștient că Ministerul Transporturilor are nevoie urgentă de un titular care să pună în practică proiectele de infrastructură pentru 2019, mai ales într-un moment în care deţinem Preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi avem pe agenda europeană foarte multe dosare care ţin de Ministerul Transporturilor”, a precizat Cuc pe contul său de facebook.

Articolul precedentLucrări de toaletare a arborilor și curățare a spațiilor verzi în Giurgiu
Articolul următorMoarte suspectă în județul Giurgiu. Bătrân de 80 de ani, găsit înecat într-un pârâu