Un bărbat de 50 de ani, din Giurgiu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce și-a agresat soția chiar în fața blocului, deși avea ordin de protecție provizoriu.

Pe 21 februarie a.c., în jurul orei 21.10 Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o persoană, cu privire la faptul că a observat o femeie care a fost agresată fizic în fața blocului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au constatat faptul că în timp ce apelanta se afla în fața blocului cu femeia în cauză, în vârstă de 48 ani, la un moment dat a sosit un bărbat de 50 de ani, soțul femeii, care i-a reproșat faptul că nu îi răspunde la telefon.

În urma discuțiilor purtate în contradictoriu cu acesta, bărbatul a început să o lovească cu pumnul în zona feței pe soția sa care, în urma loviturilor, aceasta a căzut pe asfalt. În continuare, bărbatul a lovit-o de mai multe ori cu un obiect contondent în zona membrelor inferioare, după care a plecat într-o direcție necunoscută.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că la data de 20.02.2021 pe numele bărbatului, a fost emis ordin de protecție provizoriu, prin care s-a dispus măsura păstrării distanței minime de 100 m față de soția sa.

Pe 25 februarie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în cauză pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu.

La data de 26 februarie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Giurgiu, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Sursa: Realitatea de Giurgiu