Atrași de ofertele tentante și mult mai bune, giurgiuvenii pleacă în număr mare la vecinii bulgari pentru a-și petrece revelionul.

Pentru cei care nu știu încă, vecinii de la sud de Dunăre organizează petreceri pe cinste de Revelion, cu programe artistice diverse în limba română, preparate tradiționale și servicii spa de excepție. Un turist care dorește să-și petreacă vacanța în Nisipurile de Aur, de exemplu, trebuie să plătească în jur de 150 și 350 de euro, în funcție de serviciile oferite.

Foarte mulți giurgiuveni au optat pentru a-și petrece minivacanța în Bulgaria, atât pe litoral, cât și la munte. Stațiunile preferate de giurgiuveni și nu numai sunt Nisipurile de Aur, Albena, Balcik, pentru litoral, respectiv Bansko, Boroveț, Pamporovo, pentru munte, spun reprezentanții agențiilor de turism.

Tarifele pentru trei nopți de cazare cu all- inclusiv, pachet spa și masă de revelion inclusă au început de la 350 de euro pentru două persoane, până la 600 undeva la 700 de euro, pentru două persoane, la hoteluri de patru și cinci stele. Mulți dintre cei care au ales să treacă granița în Bulgaria au fost dispuși să mai parcurgă aproximativ 500 de kilometri până în stațiunea Bansko, unde se află două zone de ski amplasate la 2000 de metri altitudine față de oraș.

Cele mai accesate de giurgiuveni au fost totuși pachetele de patru nopți din această stațiune. Cei care își vor petrece revelionul la vecinii bulgari este indicat să consulte din timp aplicația trafic on-line a Poliției de Frontieră, și asta pentru a afla din timp dacă la frontieră sunt timpi mari de așteptare.

Articolul precedentPolițiștii au identificat tânărul care a furat mai multe încărcătoare auto dintr-o benzinărie
Articolul următorAccident rutier grav pe DN 6. Trei persoane au fost rănite, una fiind inconștientă