Gigi Mulțescu și-a reziliat oficial contractul cu Astra Giurgiu și explică motivele pentru care lucrurile n-au mai funcționat la echipă așa cum și-ar fi dorit.

„Eu pot argumenta ce s-a întâmplat.  Am venit la Astra și după primele două săptămâni de când am venit, am câștigat toate meciurile, pusesem totul la punct. Apoi a venit un grup de accidentări.Au venit și niște meciuri cu echipe de top, unde este mai complicat. Și acum eram în obiectiv în campionat și în sferturile Cupei României, stăteam bine.Evoluțiile n-au mai fost la fel de bune, e adevărat. Am fost dat afară corect! Am făcut și greșeli, dar nu știu dacă au fost majore. Dacă Alexa spune că e un lot așa bun, extraordinar, cam ca al Craiovei, atunci de ce nu a venit să facă treabă aici?”, a zis Gigi Mulțescu.

Astra a început campionatul cu Marius Măldărășanu, acesta fiind demis după etapa a 7-a, fiind neînvins în campionat la acea vreme, 2 victorii și 5 remize.

Cum Dan Alexa a refuzat oferta lui Ioan Niculae, Astra caută în prezent un nou tehnician pentru ultimele 6 etape din acest an. Următorul meci al giurgiuvenilor este programat sâmbătă, 24 noiembrie, în deplasare cu Sepsi.

Articolul precedentCarmen Dan, lecție de management către șefii structurilor județene de poliție
Articolul următorZeci de locuințe ANL pentru tineri, la Giurgiu