Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată ieri, prin apel 112, de către un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Giurgiu cu privire la faptul că, în data de 6 august a.c., între orele 19.30-23.30, un bărbat a pătruns în imobilul său, situat în municipiul Giurgiu și a sustras 3.300 de lei și 2.000 de euro.

În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, în seara de 6 august a.c., după ce apelantul a plecat de acasă, împreună cu concubina sa, un bărbat ar fi pătruns în locuință, prin escaladarea unei ferestre și ar fi sustras 3.300 de lei și 2.000 de euro, depozitați într-un sertar.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii de furt calificat, ca fiind un barbat, de 28 de ani, din comuna Frumușani, județul Călărași.

La data de 7 august a.c., acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi, bărbatul în cauză va fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri procedurale.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentVoucherele sociale au termen de valabilitate. Cât timp au beneficiarii pentru a cheltui banii
Articolul următorAtenţie! Un nou tip de fraude on-line