În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, polițiștii de frontieră au constatat săvârșirea a două infracțiuni pe linia punerii în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor 179 de articole de încălțăminte tip sport și 210 articole vestimentare, estimate la 100.000 lei.

În cursul zilei de ieri, polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în țară, controale specifice asupra a două autocare, care transportau persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.

Colegii noștri au descoperit, printre bagajele pasagerilor, 179 de articole de încălțăminte tip sport și 210 articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că produsele aparțineau unor cetățeni turci, în vârstă de 21, respectiv 46 de ani, pasageri ai autocarelor.

Bunurile sus-menționate, estimate la 100.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În prezent, polițiștii de frontieră efectuează verificări față persoanele în cauză, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, urmând ca la finalizarea acestora să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentVlad Voiculescu: „Suntem în plin val 4, dar ni se recoamndă să jucăm golf”
Articolul următorAVERTIZARE METEO de vânt puternic și vreme deosebit de rece