Un agent din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Călugăreni a fost nevoit să execute focuri de armă pentru a opri în trafic un şofer care nu s-a conformat semnalului de oprire.  

Acesta a fost depistat, pe 17 septembrie, în trafic. Despre bărbatul de 50 de ani, din localitatea Mihai Bravu, județul Giurgiu, existau informații că nu deține permis de conducere, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unui semnal regulamentar pentru oprirea acestuia.

Acesta nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea sa, iar la un moment dat, unul dintre agenți a executat 6 focuri, cu armamentul din dotare, unul în plan vertical și 5 în direcția autovehiculului, reușindu-se oprirea acestuia.

În urma folosirii armamentului, nu au fost înregistrate victime.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, a rezultat că acesta are și permisul de conducere anulat.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, la data de 21 septembrie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, iar astăzi, instanța de judecată a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentReguli noi pentru construcția grădinițelor, elaborate de Ministerul Dezvoltării
Articolul următorImpact violent între două mașini, în Novaci! O persoană a fost rănită