Zeci de giurgiuveni se mobilizează pe Facebook pentru a protesta marți seara, 21 august, la ora 18, în fața sediului Prefecturii.

Evenimentul este denumit „Dreptate pentru Marusoi și siguranță pentru noi și familie”, iar până acum aproape 60 de persoane și-au arătat intenția de a participa.

Oamenii explică, în mediul virtual, că revolta lor se datorează deciziei procurorului de a-i lăsa liberi pe cei trei tineri implicați în crima din cartierul Policlinica. Doar unul a fost trimis după gratii.

„Ei sunt cercetați doar pentru vătămare corporală, când de fapt ei trei au ajutat la înfăptuirea unei crime premeditate. Deși doar unul a băgat cuțitul, ceilalți trei l-au răpus pe tatăl copilului la pământ cu o rangă, pentru a îl împiedica să își apere copilul, ca mai apoi să încerce să îi împiedice să ajungă la spital! Avem copii, frați, părinți și prieteni, care oricând pot păți ceva cu asemenea oameni printre noi!” se arată pe pagina evenimentului creat de o giurgiuveancă.

Vă reamintesc că un tânăr de 22 de ani din Giurgiu și-a pierdut viața, luni, în urma unui conflict spontan, potrivit polițiștilor.

 

Articolul precedentCirculație blocată la ieșirea din Giurgiu, din cauza unui copac căzut pe carosabil
Articolul următorLovitură pentru bolnavii de SIDA și cancer. Ce spune proiectul Legii pensiilor