Situaţie halucinantă într-o şcoală din Giurgiu. Mama unui elev de la şcoala gimnazială din frăteşti a fost reţinută după ce, zilele trecute, ar fi pătruns într-o sală de clasă şi ar fi agresat fizic două eleve. Se pare că incidentul s-a produs pe fondul unor neînţelegeri mai vechi.

„La data de 22 martie a.c., ora 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frătești, județul Giurgiu, cu privire la faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, din primele cercetări reieșind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul școlii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frătești, mama unui elev, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feței și abdomenului.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. La data de 23 martie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore”, precizează IPJ Giurgiu.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentMADR continuă și în anul 2023 programul de susținere a producției de usturoi
Articolul următorElevii claselor terminale de liceu vor susţine luni prima probă a simulării examenului de Bacalaureat