Trei dosare penale au fost deschise ieri de polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu, după ce au depistat pe drumurile din județ mai mulți șoferi băuți, cu autoturismele neîmatriculate sau cu dreptul de a conduce suspendat.

Ieri, la ora 22.45, polițiștii au depistat pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor  alcoolice.

Conducătorul auto a refuzat atât testarea cu aparatul Drager, cât și recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Totodată, în jurul orei 13.50, polițiștii au depistat pe raza comunei Bolintin Deal, județul Giurgiu, o femeie de 64 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Tot ieri, în jurul orei 14.00, polițiștii au depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Roata de Jos, având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

 

 

Sursa: Realitatea de Giurgiu