Unul dintre hotărârile adoptate recent de Consiliul Municipal Giurgiu prevede trecerea din domeniul public al municipiului în domeniul public al județului Giurgiu a unor suprafețe de teren. Acestea sunt necesare pentru includerea în proiectele pe care Consiliul Județean le are în pregătire pentru accesarea de fonduri externe nerambursabile în domeniul sănătății. Este vorba despre două suprafețe de teren situate adiacent Vama Nouă.
”Proiectele pe care intenționează a fi implementate vor fi: Spital Județean de Urgență Giurgiu, construcție nouă; Centru servicii paleative în regim de spitalizare continuă, sediu și bază tehnică, inclusiv dotare, Serviciu Județean de Ambulanță Giurgiu și Centru Județean de tratare cancer și radioterapie Giurgiu”, se arată în hotărârea CL Giurgiu.
”Suntem ultima Primărie care depune documentația pentru un asemenea proiect. Altele au depus în perioada 2016-2020. Mi-aș dori foarte mult ca acest proiect să aibă rezultatul pe care mi-l doresc pentru cetățenii acestui oraș”, a spus primarul Adrian Anghelescu.
 

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentCoronavirus, cifrele zile: 62 decese şi 2.815 cazuri noi | RAPORT complet
Articolul următorReacțiile adverse la vaccinul anti-Covid, mai ales la femei. Ce spune Valeriu Gheorghiță, coodonatorul campaniei naţionale de vaccinare antiCovid