Un bărbat de 42 de ani, din comuna Hotarele, este cercetat de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție provizoriu, încercând să pătrundă în locuința soției sale prin forțarea ușii de acces.

Marți, 8 ianuarie, ora 8.30, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați e către o femeie de 40 de ani, din comuna Hotarele, județul Giurgiu, cu privire la faptul că soțul său de 42 de ani, din aceeași localitate, a forțat ușa de acces de la locuința sa, încălcând Ordinul de Protecție Provizoriu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde a fost identificată persoana apelantă, care a relatat verbal că soțul acesteia, cu toate că avea cunoștință de emiterea ordinului de protecție provizoriu în care este specificat că nu are voie să se apropie la o distanță mai mică de 300 de metri față de aceasta și față de domiciliu, a încercat pătrunderea în locuință, prin forțarea ușii de acces.

Ordinul de protecție provizoriu a fost emis la data de 5 ianuarie, de către polițiștii D.G.P.M.B., Secția nr. 2 Poliție, pe un termen de 5 zile respectiv 05.01.2019-10.01.2019, ora 15.00, fiind confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Municipiul București.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului provizoriu de protecție.

Articolul precedentZeci de elevi, în practică la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu
Articolul următorUrmărit național, prins de polițiștii giurgiuveni