Un bărbat este cercetat de polițiști după ce a fost depistat conducând un utilaj agricol neînmatriculat și fără să dețină permis de conducere. De asemenea, conducătorul auto se afla sub influența alcoolului, refuzând recoltarea de probe biologice.

Sâmbătă, 1 septembrie a.c., în jurul orei 15.30,  polițiștii giurgiuveni au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, cu privire la faptul că o persoană i-a călcat cu un utilaj agricol mai multe ovine.

În urma activităților desfășurate de polițiști s-a constatat faptul că, un bărbat de 45 ani, din comuna Băneasa, județul Giurgiu, în timp ce conducea un utilaj agricol care tracta o remorcă încărcată cu material lemnos, a trecut pe lângă o turmă de ovine, moment în care a călcat și omorât trei dintre acestea.

În urma verificărilor, polițiștii au depistat că atât utilajul agricol cât și remorca nu erau înregistrate sau înmatriculate în circulație.

De asemenea s-a constatat faptul că, bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, ocazie cu care a fost testat cu aparatul etilotest, indicând valoarea de 0.51mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior refuzând recoltarea de probe biologice.

Conducătorul auto nu poseda nici permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Articolul precedentPSD Giurgiu are un nou președinte. Cine l-a ales
Articolul următorBugetarii giurgiuveni vor primi vauchere de vacanță și la anul