Un bărbat de 66 de ani, din municipiul Giurgiu este cercetat sub control judiciar, după ce a împrumutat mai multe sume de bani mai multor persoane, cu dobândă și totodată, a înlesnit practicarea prostituției de către o femeie, procurându-i în mod regulat clienți.

La data de 24 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Giurgiu, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat de 66 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma probatoriul administrat, a rezultat faptul că acesta a împrumutat sume de bani cuprinse între 1.000 și 40.000 de euro mai multor persoane, în mod repetat, cu dobândă și de asemenea a înlesnit practicarea prostituției de către o femeie căreia i-a pus la dispoziție unul dintre apartamentele pe care le avea în proprietate și i-a procurat în mod regulat clienți.

În baza materialului probator și a propunerii efectuate, Judecătoria Giurgiu a emis trei mandate de percheziție domiciliară prin care a autorizat efectuarea unor percheziții la imobilele ce se află în proprietatea bărbatului.

Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în aplicare mandatele de percheziție domiciliară și l-au condus la sediul I.P.J. Giurgiu pe bărbatul față de care ulterior a fost luată măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de camăta și proxenetism.

În ziua de 25 octombrie 2019, persoana în cauză a fost prezentată Judecătoriei Giurgiu cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile, ocazie cu care față de aceasta a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile.

Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au beneficiat de suportul tehnic de specialitate al structurilor de operațiuni speciale.

Articolul precedentAmenzi de zeci de milioane pentru cei care își deranjează vecinii
Articolul următorÎncălțăminte și produse textile, contrafăcute, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni