Dramă fără margini. Mama unui giurgiuvean, Laurenţiu Andrei, de 41 de ani, găsit decedat, în urma unei crime, în Spania, face un apel disperat în încercarea de a repatria trupul neînsuflețit al fiului său. 

Mama tânărului ucis în Spania mai are nevoie de 2000 de euro pentru repatrierea trupului neînsuflețit. Dacă nu va face rost de suma necesară, cadavrul tânărului va fi incinerat de autorităţile spaniole.

Cei care vor să vină în ajutorul familiei greu încercate, pot dona LEI (RON) în contul:

IBAN RO14 BTRL RONCRT 0474142001,

deschis la Banca Transilvania,

titular de cont Andrei Mariana.

Relaţii se pot obţine şi la telefonul 0722.780.087.

Detalii pe site: http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/umanitar-apelul-disperat-al-marianei-andrei-giurgiuveanca-al-carei-fiu-fost-omorat-in-spania-hai-sa-ajutam-oameni-buni/#ixzz5VXIa00aF

Presa spaniolă: cum a murit giurgiuveanul Laurenţiu Andrei

Potrivit publicaţiei „El Pais”, https://elpais.com/ccaa/2018/09/29/catalunya/1538222267_790400.html

poliția investighează moartea violentă a unui bărbat de naționalitate română, de 41 de ani (fără a da numele victimei), care a fost găsit mort, pe data de 29 septembrie a.c., la ora 3:50, în grădina casei sale, situată pe Empordà Street, din Parcul Rezidenţial de la Maçanet de la Selva.

Laurenţiu Andrei, din Giurgiu, căci despre el este vorba, a murit în grădină, din cauza loviturilor primite de la atacator/atacatori.

Aceeaşi sursă menţionează faptul că, poliţiştii de la Investigații Criminale (AIC), din cadrul Poliţiei Regionale din Girona, încearcă să clarifice ceea ce s-a întâmplat. S-au luat declarații de la vecini și s-a cercetat amănunţit casa în care giurgiuveanul locuia, de unde, de asemenea, s-au ridicat amprente şi probe capabile să ducă la prinderea autorului/autorilor.

Totodată, poliția spaniolă investighează dacă această crimă ar putea avea legătură cu o altercaţie care a avut loc recent, în stradă, între bărbați de origine marocană și română.

Judecătorul de serviciu, din Santa Coloma de Farners, care a preluat cazul, a dispus secret total asupra anchetei aflată în desfăşurare, mai arată „El Pais”.

Trupul neînsufleţit al lui Laurenţiu Andrei se află de o lună la Morgă, însă a intrat în descompunere, ne-a spus mama sa.

Articolul precedentFamilie din Giurgiu, rănită grav în urma unui accident produs la Jilava
Articolul următorTeste grilă la examenele de evaluare și Bac