La data de 23 septembrie a.c., în comuna Oinacu, județul Giurgiu, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autovehicule, respectiv un utilaj agricol și un autoturism.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, un bărbat de 33 de ani din municipiul Giurgiu, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că șoferul autoturismului avea permisul de conducere suspendat.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv.

Atât conducătorul autoturismului, cât și cel al utilajului agricol, un bărbat de 34 de ani din comuna Comasca, județul Giurgiu, au fost testați cu aparatul etilotest Drager, rezultatele fiind 0.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă, conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat și conducerea unui vehicul pe drumurile publice aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentSONDAJ INSOMAR: Florin Cîțu, veriga slabă din PNL. Cifre devastatoare pentru premier
Articolul următor21 de posturi scoase la concurs, din sursă externă