Un bărbat de 40 de ani, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore după ce, în urma unor lucrări de construcții efectuate ca persoană fizică neautorizată, a obținut venituri în sumă de 6.400 euro, pe care nu le-a declarat organului fiscal.

Marți, 26 martie, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, în baza probatoriului administrat într-un dosar penal al Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, privind un bărbat de 40 de ani, din comuna Singureni, județul Giurgiu, care în  perioada 2016-2017 a ascuns sursa impozabilă sau taxabilă în urma executării unor lucrări de construcții efectuate ca persoană fizică neautorizată, obținând venituri în sumă de 6.400 euro, pe care nu le-a declarat organului fiscal.

Polițiștii au procedat la reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. Giurgiu, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu pentru luarea unei măsuri preventive.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.

Articolul precedentGiurgiuveni, nu aveți voie să creșteți mai mult de cinci porci!
Articolul următorPatru migranți descoperiți la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu