Polițiștii Secției nr.6 Poliție Rurală Mihăilești au fost sesizați, la data de 1 iunie a.c., ora 20.20,  prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost tăiată cu un cuțit, pe strada Principală, din localitatea Letca Nouă, județul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat, din comuna Letca Nouă, în timp ce se deplasa cu autoturismul, în jurul orelor 20.00, pe strada Principală, ar fi fost oprit, de către un tânăr, de 20 ani, din aceeași localitate.

În baza unui conflict spontan, tânărul de 20 de ani ar fi scos un briceag și l-ar fi tăiat pe conducătorul auto, în zona piciorului drept.

La data de 2 iunie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, tânărul cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost reținut, ulterior, instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentScandal în trafic! Şofer din Letca Nouă, lovit cu briceagul de un tânăr în urma unui conflict spontan
Articolul următorGrupare infracțională, specializată în furturi din societăți comerciale și din imobile aflate în construcție, destructurată de polițiștii din Măgurele