O tânără, în vârstă de 34 ani, a fost prinsă în flagrant de polițiștii giurgiuveni, în timp ce deținea și comercializa țigarete provenite din contrabandă.

Duminică, 19 august a.c., în jurul orei 10.00, polițiștii giurgiuveni au prins în flagrant, pe strada Călugăreni, din municipiul Giurgiu, o femeie, de 34 ani, din municipiul Giurgiu, care deținea asupra sa și oferea spre vânzare 10 pachete de țigarete, ce nu aveau aplicat timbru fiscal.

În urma activităților, cele 10 pachete de țigarete, în valoare de aproximativ 300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate la Camera de Corpuri delicte din cadrul I.P.J. Giurgiu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă (colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia).

Articolul precedentPericol uriaș, la doi pași de Giurgiu. Autoritățile sunt în alertă
Articolul următorGiurgiuveni, mai aveți 10 zile pentru a vă recupera taxa auto