O femeie de 53 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost reținută și este cercetată, în stare de control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și lovirea și alte violențe, fiind bănuită că ar fi sustras un lănțișor din metal prețios de la gâtul unei persoane vârstnice, pe care ulterior a și agresat-o.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 de Poliție Rurală Băneasa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt” și ”lovirea sau alte violențe”, ca urmare a unui apel primit la data de 06.03.2021 prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112 prin care o femeie sesiza că, vineri 5 martie a.c., în jurul orei 11.30, în locuința mamei sale, de 76 de ani, domiciliată în comuna Isvoarele, județul Giurgiu, a intrat o persoană necunoscută, de gen feminin, care sub pretextul că-i vinde bijuterii din metal prețios, i-a sustras lănțișorul de aur de la gât și a agresat-o, lovind-o cu palma peste față, după care a părăsit locuința.

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate de polițiști a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, o femeie de 53 de ani, din municipiul Giurgiu, față de aceasta fiind dispusă la data de 6 martie a.c. măsura reținerii pentru 24 de ore, iar la data de 07.03.2021 a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu care a dispus fată de aceasta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: Realitatea de Giurgiu