Formaţia Hermannstadt a fost învinsă, astăzi, la Târgu Mureş, cu scorul de 2-0, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Pentru Hermannstadt, a fost prima partidă cu Vasile Miriuţă pe banca tehnică.

Vasile Miriuţă nu a avut parte de un debut cu dreptul pe banca tehnică a sibienilor. Noua sa formaţie s-a înclinat în faţa Astrei, scor 0-2 la Târgu Mureş. Llulaku şi Erico da Silva au marcat golurile astralilor în repriza a doua, prima reuşită fiind marcată din lovitură de la unsprezece metri.

Portarul Astrei, David Lazar a fost eroul giurgiuvenilor, având nu mai puţin de şapte intervenţii bune la acţiunile gazdelor.

Golurile au fost marcate de Llullaku ’60 (penalti) şi Erico ’74.

0-1: Llullaku a transformat un penalti acordat pentru un fault al lui Pamfile la Begue

0-2: Erico a stabilit scorul final cu o lovitură cu capul.

Hermannstadt: Căbuz – Company, Mijuskovic, Dandea, Pamfile – Antonov (Blănaru ’66), Dâlbea, Curtean (Bruno ’76) – Petrescu, Tsoumou, Nkololo (Rusu ’56). Antrenor: Vasile Miriuţă

Astra Giurgiu: Lazar – Belu, Erico, Cestor, Trusescu – Koukou, Biceanu (Roşu ‘90+1) – V. Gheorghe (Zoua ’46), Begue, Llullaku – Alibec (Bejan ’87). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Victoria o urcă pe Astra în clasament şi o plasează la doar un punct de FCSB, echipă care joacă mâine la Craiova. Hermannstadt rămâne cu 8 puncte, fiind egalată în clasament de FC Voluntari, învingătoare în această rundă.

Articolul precedent8.700 de sancțiuni contravenționale, aplicate de poliţişti ieri
Articolul următorUn șofer din Giurgiu a blocat intrarea într-un bloc. Cum s-au răzbunat locatarii