Polițiștii giurgiuveni cercetează un tânăr de 16 ani care profitând de încrederea acordată de un bărbat din comuna Hotarele, județul Giurgiu, pe care îl ajuta în mod frecvent la unele activității gospodărești i-ar fi sustras mai multe bijuterii din locuință.

 Vineri, 27 iulie a.c., polițiștii giurgiuveni au fost sesizați de un bărbat de 29 de ani din comuna Hotarele, județul Giurgiu, că din locuința sa proprietate personală i-au fost sustrase mai multe bijuterii.

În urma activităților specifice, polițiștii au stabilit că un tânăr de 16 ani, din comuna Herești, județul Giurgiu, care în mod frecvent îl ajuta pe proprietar la unele activități gospodărești, profitând de neatenția acestuia, a pătruns în locuință de unde ar fi sustras mai multe bijuterii.

Prejudiciul estimat la circa 2.000 de lei a fost recuperat în totalitate, bunurile  găsite la domiciliul tânărului, fiind predate proprietarului.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal și se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Articolul precedentVeste bună pentru șoferi!Ce amenzi ar putea fi anulate  
Articolul următorMuncitorii în sere, la mare căutare în Spațiul European