Sute de câini fără stăpân care sunt găzduiti la adăpostul din stradă Aleea Plantelor așteaptă să fie luați în sânul unei familii iubitoare. 

Patrupedele de diferite talii, culori și vârste sunt sterilizate, vaccinate, microcipate, deparazitate intern și extern, fiecare având și câte un carnet de sănătate.
Persoanele care vor să adopte trebuie să se prezinte la Adăpostul de Câini, administrat de SC Giurgiu Servicii Locale, cu o copie a cărții de identitate, o adeverință de venit și o factură de utilități.
În momentul semnării contractului de adopție, stăpânul își asumă responsabilitatea să vaccineze câinele în fiecare an și să îl deparaziteze intern și extern.
De asemenea, persoana care adoptă își asumă în scris faptul că patrupedul nu va fi alungat, evitându-se astfel creșterea numărului câinilor care umblă nestingheriți pe străzile din municipiul Giurgiu.

Potrivit conducerii Adăpostului de Câini, în 2018 au fost adoptați 160 de câini, iar de la începutul anului și până în prezent, 11 câini.

Articolul precedentPercheziții la Giurgiu într-un dosar de camătă și proxenetism
Articolul următorUn irakian a încercat să intre fraudulos în țară, pe la Giurgiu