O persoană a murit şi alte șapte au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineaţă în localitatea ifloveană Jilava, circulaţia în zonă fiind îngreunată timp de mai multe ore.

O dubă care transporta şapte muncitori s-a ciocnit cu un TIR, după ce şoferul a încercat să evite un alt autoturism Opel, condus un conducător auto din Giurgiu, care a virat la stânga fără să se asigure. În urma impactului, un om a murit, iar alţi șapte au fost răniţi. Şapte persoane au ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni şi la Spitalul Universitar din Capitală pentru investigaţii. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat alternativ, pe un singur fir, timp de aproape două ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Ilfov, Dragoș Romanescu, printre răniți, este și șoferul autoturismului Opel, un bărbat de 55 de ani, din Adunații Copăceni, care a suferit leziuni ușoare.

„În autoturismul Ford se aflau 8 persoane. În autoturismul marca Opel se afla o singură persoană. Respectiv conducătorul auto. Din primele cercetări, şoferul autoturismului marca Opel ar fi efectuat o manevră de viraj la stânga fără să se asigure, determinând şoferul care se afla în spate să pătrundă pe sensul opus de mers şi să intre în coliziune cu acesta”, a explicat Sorin Popa – subcomisar Serviciul Rutier Ilfov.

„Pe DN5 Bucureşti – Giurgiu, la kilometrul 13+400 de metri, la ieşirea din localitatea Jilava către 1 Decembrie (judeţul Ilfov), a avut loc o coliziune între o autoutilitară (în care se aflau 7 muncitori) şi un tir”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului, o persoană din autoutilitară a decedat. Ceilalţi ocupanţi ai vehiculului au suferit leziuni grave.

Circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Articolul precedentAutorizaţia ISU nu mai contează la acreditarea şcolilor de stat, dar e obligatorie la privat
Articolul următorElevii vor avea subiecte mai ușoare la Evaluarea Națională