După cum știți, mai multe localități din județul Giurgiu din județul Giurgiu nu aveau nici aseară curent electric, 19 linii electrice de medie tensiune fiind afectate de depunerile semnificative de chiciură. 

După cum ne-a informat Enel Muntenia, acum mai sunt doar deranjamente sporadice în câteva localități, cum ar fi Crevedia și Stoenești.

Depunerile semnificative de chiciură pe copacii din apropierea liniilor electrice au provocat și pe parcursul zilei de ieri căderi de crengi asupra liniilor electrice din apropiere, ceea ce a determinat noi întreruperi ale alimentării cu energie electrică, pentru care echipele au fost nevoite să intervină din nou. De asemenea, efectuarea manevrelor necesare realimentării poate duce la unele întreruperi și în zonele în care alimentarea a fost restabilită.

În zilele anterioare, vântul puternic a dus și la formarea fenomenului de galopaj a reţelelor electrice aeriene în zona Giurgiu. Reprezentanții societății sunt permanent în legătură cu autorităţile locale, care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.

Articolul precedent16 localități din județul Giurgiu, în continuare fără curent electric
Articolul următorȘcolile din Giurgiu vor raporta numărul de elevi cu infecții respiratorii