Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit ieri, în ședință online, a aprobat suspendarea cursurilor pentru o perioadă de 14 zile în următoarele unități de învățământ din județul Giurgiu: Şcoala Gimnazială nr. 1 Stăneşti – pentru toate clasele; Şcoala Gimnazială nr. 1 Izvoarele – pentru toate clasele; Şcoala Gimnazială nr. 3 Comana – pentru toate clasele.

Pentru aceste unităţi de învăţământ  procesul de învăţământ continuă în sistem online.

La nivelul unităților de învățământ menționate, situația persoanelor infectate cu noul coronavirus este următoarea:

– Şcoala Gimnazială nr. 1 Stăneşti – 3 cadre didactice;

– Şcoala Gimnazială nr. 1 Izvoarele – 3 cadre didactice;

– Şcoala Gimnazială nr. 3 Comana – 3 cadre didactice.

În perioada de suspendare a cursurilor cu prezenţă fizică, pentru unităţile de învăţământ mai-sus enumerate, conducerea unităţii/instituţiei de învăţământ va dispune realizarea curăţeniei şi aerisirii claselor/sălilor, precum şi dezinfecţia generală şi nebulizarea spaţiilor unităţii/instituţiei de învăţământ, respectiv clase, săli, holuri, toalete.

Reluarea cursurilor care presupun prezenţa fizică pentru unităţile de învăţământ în cauză se dispune prin hotărârea Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă Giurgiu, la propunerea conducerii unităţii de învăţământ.

Sursa: Realitatea de Giurgiu

Articolul precedentBeatrice Mahler: România este în valul trei. Sunt familii întregi internate, cu forme severe. Pacienții cei mai tineri au 20 de ani
Articolul următorCopil de doi ani, cu arsuri de gradul 2, după ce a căzut într-un lighean cu apă fierbinte