Pe numele unui bărbat de 56 de ani, din Adunații Copăceni, a fost emis ordin de protecție provizoriu după ce, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, și-a agresat soția.

Miercuri, 15 mai a.c., ora 16.25, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 56 de ani, din comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soțul său, un bărbat de 56 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia deplasării la fața locului a polițiștilor Secției nr.1 Poliție Rurală Călugăreni, s-a constatat că, la data de 15 mai a.c., în jurul orei 16.15, în timp ce se aflau la domiciliul din localitatea Adunații Copăceni, județul Giurgiu, pe fondul unor discuții contradictorii și a consumului de alcool, bărbatul a agresat-o fizic pe soția sa.

În urma întocmirii formularului evaluării de risc s-a constatat de către organele de poliție, existența riscului iminent asupra integrității fizice a femeii, fapt pentru care s-a impus emiterea Ordinului de protecție provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentGiurgiuveni, adăugați în telefon aplicația APEL 112!
Articolul următorNu ratați Noaptea Muzeelor! Iată ce puteți vizita