Un incendiu s-a produs astăzi în jurul prânzului, la o hală industrială  în localitatea Podișor. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii Roata de Jos, pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Garda Mihăilești.

După sosirea echipajelor la fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta violent cu flacără deschisă la o hală cu destinația atelier de reparații, pe o suprafață de aproximativ 250 mp. Din fericire nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.

Intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului la celelalte imobile aflate în curtea proprietarului (anexa cu destinația cameră tehnică centrală și cabana de lemn cu profil turistic).

În interiorul halei era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile (anvelope, diferite utilaje, carburant, materiale plastice și diferite produse chimice, precum și trei tuburi de oxigen și acetilenă (tuburile au fost evacuate după sosirea echipajelor reducând astfel riscul de explozie).

Articolul precedentPolițiștii au confiscat peste 10 milioane de țigarete de contrabandă, la Giurgiu
Articolul următorFocarele de pestă porcină din județul Giurgiu încep să se stingă. Ce măsuri au luat autoritățile