În următoarele șase luni, Inspectoratul de Jandarmi Județean Giurgiu îl va avea ca prim adjunct pe colonelul Radu Valentin Marius. Ofițerul, împuternicit să îndeplinească atribuțiile acestei funcții, provine din Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și va coordona misiunile de ordine publică, de pază și protecție instituțională.

Colonelul Radu Valentin Marius are 46 de ani, a absolvit Academia de Poliție  “Alexandru Ioan Cuza” din București și cursuri postuniversitare în domeniul ordinii publice și criminalisticii.

De-a lungul carierei militare acesta a ocupat mai multe funcții în specialități precum cooperare interinstituțională, cercetare-documentare și ordine publică.

La prima întâlnire cu personalul inspectoratului, acesta a precizat că împreună cu inspectorul şef şi cu celelalte cadre din conducere formează o echipă managerială care îşi propune să reprezinte Jandarmeria Română ca o instituţie sigură şi credibilă, aflată în slujba legii şi a cetăţeanului.

De asemenea acesta a asigurat întreg colectivul de sprijinul necesar, astfel încât misiunile să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar cetățenii județului să fie în siguranță la toate manifestările desfășurate în spațiul public.

Articolul precedentGreva transportatorilor în Giurgiu. Vor fi afectați călătorii?
Articolul următorIncendiu generalizat la Oinacu! Au ars două locuințe și anexele acestora