Jandarmeria Giurgiu a răspuns inițiativei părintelui Tudor Georgian, preotul paroh al Bisericii Buna Vestire din municipiul Giurgiu, astfel că, din data de 12 aprilie a.c. jandarmii s-au alăturat campaniei de donare de sânge ,,Știi că mâine de dimineață poți să salvezi o viată?”.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Giurgiu, „prin acest demers, jandarmii demonstrează, încă o dată, că sunt alături de cetățeni în momentele grele, nu doar în misiunile de ordine și siguranță publică, ci și prin astfel de gesturi menite să ajute persoanele care au nevoie urgentă de transfuzii sanguine. Acțiunile în sprijinul celor care se confruntă cu diferite probleme de sănătate vor continua pentru a le oferi acestora o șansă la viață, iar donarea de sânge nu trebuie să se oprească odată cu pandemia cu noul coronavirus”.
Cei care vor și pot să doneze se pot adresa la Centrul de Transfuzii Sanguine, șos. Alexandriei, nr. 7-9 (Policlinică), etajul 2, din municipiul Giurgiu de luni – vineri, tel. 0738.466.999 / 0346.401.105.
Donează sânge, acordă o șansă la viață!

Sursa: Realitatea de Giurgiu