La nici două luni de la inaugurare, podul de peste Argeș, de la Adunații Copăceni, de pe DN 5, s-a stricat.

Mai bine de un an și patru luni au durat lucrările de reabilitare a infrastructurii podului de la Adunații Copăceni, deși trebuiau finalizate în circa șase luni.

Inaugurat cu fast în campania electorală pentru alegerile parlamentare, podul, care este traversat zilnic de mii de autoturisme, arată ca și cum nu ar fi fost reabilitat.

Circa 9 milioane de lei au costat lucrările de reabilitare a podului, care au constat în demolarea plăcii de beton existente degradate în totalitate și montarea unor dale prefabricate din beton armat; precomprimarea plăcilor prefabricate cu cabluri de oțel; executarea hidroizolație; sablarea, curățarea și protecția anticorozivă a suprafețelor metalice; înlocuire parapet metalic pietonal și o structură rutieră nouă.

Însă, în mod paradoxal, structura rutieră nouă este plină de denivelări iar separatorul de benzi demonstrează acest lucru.

Șoferii sunt pur și simplu revoltați și spun că lucrările sunt făcute de mântuială.

În plus, spun aceștia, nici sistemul de iluminat de pe pod nu mai funcționează, ceea ce face ca traficul pe timpul nopții să fie de coșmar.

Sursa: Realitatea de Giurgiu