Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Giurgiu, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 locuri de muncă vacante pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019 (nu se solicită experiență).

Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni, in perioada 01 februarie-31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, aproximativ 40 de ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nu este neapărat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro/zi (plata utilităților).

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu pe care il va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Giurgiu din Giurgiu, Sos. Bucuresti bl. 202/5D mezanin, camera 11, tel. 0246-230613.

Selecţia va fi organizată în Moldova.

Termen limită pentru aplicare: 20.11.2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

Persoanele care doresc sa participe la selectie trebuie sa fie inscrise in baza de date EURES. Documentele necesare inscrierii in baza de date sunt: carte de identitate,  adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea „apt pentru munca sau clinic sanatos”.

Informatii suplimentare se pot obtine de la consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – d-na Dogaru Gratziela, tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11.

Oferta locurilor de munca este publicata si pe site-ul EURES al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca – www.eures.anofm.ro

Articolul precedentIncendiu la Restaurantul Andaluzia, din Giurgiu. Pompierii au intervenit.
Articolul următorBunuri confiscate de polițiștii giurgiuveni