Te-ai gândit vreodată că un buchet de flori bine ales poate fi o adevărată scrisoare de recunoștință? Așa cum regii aveau în trecut soli sau vestitori, acum îți poți transmite aprecierea și recunoștința printr-un aranjament floral.

Partea și mai bună este că florile pot avea un spectru mult mai larg. De exemplu, florile clasice au fost înlocuite cu florile parfumate de săpun. La Giurgiu, de 1 martie, vestitorii primăverii nu mai sunt clasicele mărțișoare ci …aranjamentele florale din flori parfumate de săpun, care sunt la mare căutare.

România este renumită pentru frumoasele sale flori, dar cele de care vă vorbesc acum sunt cu totul speciale. Arată precum cele exotice și au chiar un miros aparte, dar nu sunt reale. Pot însă dura pentru totdeauna. Deși în zilele de astăzi, flori de săpun pot fi cumpărate ca amintire din toate colțurile Asiei, ele pot fi găsite și la Giurgiu.

Mădălina Ciobanu, cea care comercializează aranjamente din flori sculptate în săpun, spune că acestea au înlocuit florile clasice, de circa un an, și sunt la mare căutare.

Aranjamentele din flori de săpun au un aspect real și un parfum suav. Pot decora orice loc al casei sau florile de săpun pot fi dizolvare în apă. Colorează ușor apa, o parfumează și vă poate transforma baia într-un moment de relaxare. Și e mereu un cadou proaspăt și parfumat, indiferent de ocazie!

Articolul precedentPercheziție la un contrabandist de țigări. Ce au mai descoperit polițiștii
Articolul următorCultivatorii de tomate din Giurgiu pot accesa și în acest an ajutorul de minimis