O mașină de poliție din Capitală, aflată în misiune, a fost implicată, duminică seara, într-un accident pe Șoseaua Berceni. Șoferul și cei doi polițiști au fost răniți și au fost transportați la spital.

”În jurul orei 20.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc în intersecția sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliție.

Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice și acustice în funcțiune, se deplasa pe sos.Berceni, iar când a ajuns la intersecția cu str. Turnu Măgurele a intrat în coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str.Ion Iriceanu dinspre sos. Olteniței către bd. Alexandru Obregia.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducăorului autospecialei și a celor doi ocupanți (polițiști), care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijri medicale.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe sensul de mers catre Piața Sudului aplicându-se restricții de circulație sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, anunță Brigada Rutieră a Capitalei.

Articolul precedentBărbat încătușat în timpul paradei de Ziua Națională
Articolul următorScandal cu macete, săbii și topoare pe străzile din Ghimpați