Astra Giurgiu va întâlni, luni, 19 august, de la ora 21.00, în etapa a 6-a din Liga 1, FC Viitorul pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu. Meciul de fotbal va fi televizat de Telekom Sport 1 HD, Digi Sport 1 HD și Look Sport.

Astra l-a pierdut pe Alibec pentru 3 săptămâni

Astra Giurgiu a pierdut al doilea meci din acest sezon, fiind învinsă cu scorul de 1-0 în deplasare de Gaz Metan Mediaș, în etapa a 5-a a sezonului regular din Liga 1. Golul „gaziştilor” a fost marcat de Sergiu Buş (56).

Echipa antrenată de Dan Alexa a rămas și fără omul ei nr. 1, Denis Alibec, care a suferit o accidentare la genunchiul piciorului stâng, după un fault din lateral al lui Marian Pleașcă. Atacantul are ruptură de menisc și va sta departe de gazon 3 săptămâni.

După 5 etape disputate, „dracii negri” se află pe locul 8 în clasament cu 7 puncte, la 6 puncte de lidera CFR Cluj.

Bilanțul lor este de 2 victorii, 2-1 în deplasare cu FC Voluntari și 2-1 acasă cu FCSB, un egal, 2-2 acasă cu FC Botoșani și 2 înfrângeri, 0-1 în deplasare cu CSM Politehnica Iași și acum, 0-1 în deplasare cu Gaz Metan Mediaș.

Echipa probabila Astra Giurgiu (4-3-3): Kitanov – David Bruno, C. Dima, Graovac, Radunović – Crepulja, Biceanu, V. Gheorghe – Răduț, Tounkara, Stahl

Antrenor: Dan Alexa

Accidentat: Alibec (ruptură de menisc și va sta departe de gazon 3 săptămâni)

Incert: Tamaş (nu a primit „cartea verde” de la Maccabi Haifa)

Suspendaţi: nu există

Rezerve: Lazar, D. Graur, Copaci, G. Simion, R. Moise, Fl. Matei, Bègue

Echipa probabilă FC Viitorul (4-3-3): Căbuz – Mladen, Țâru, V. Ghiță, St. Filip – V. Achim, Artean, Houri – Eric, G. Ganea, G. Iancu

Manager tehnic: Gheorghe Hagi

Accidentaţi: H. Keyta, Casap, Rivaldinho

Va mai lipsi: De Nooijer (a fost operat de apendicită)

Suspendaţi: nu există

Rezerve: Cojocaru, Boboc, M. Leca, M. Dulca, A. Ciobanu, Măţan, Calcan

Până acum, Astra Giurgiu și FC Viitorul s-au întâlnit de 22 ori în Liga 1, bilanțul fiind de 9 victorii ale giurgiuvenilor, 4 rezultate de egalitate și 9 succese ale constănțenilor.

Articolul precedentCasă în flăcări de la un aparat de gătit, în Bolintin Vale
Articolul următorA început o nouă dezinsecție aeriană în Giurgiu