Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate, astăzi, 28.780 locuri de muncă. Dintre acestea, 138 sunt valabile la Giurgiu.

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.843), muncitor necalificat în industria confecţiilor (1.500), lucrător comercial (1.345), agent de securitate (1.318), manipulant mărfuri (1.168), şofer autocamion / maşină de mare tonaj (936), confecţioner-asamblor articole din textile (793), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (732), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie, plăci mozaic, faianţă, gresie, parchet (684), șofer de autoturisme și camionete (678).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau de reşedinţă ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real şi poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.
Articolul precedentBătrân prins la volan fără permis de conducere
Articolul următorBugetarii care pleacă cu mașina în delegații vor putea deconta combustibilul