Mii de locuitori ai municipiului Giurgiu – şi nu numai – s-au strâns pe platoul din faţa Teatrului „Tudor Vianu”, pentru a sărbători, încă o seară din ediţia 2019 a „Zilelor Municipiului” Giurgiu.

Evenimentul a adunat, ca de fiecare dată, mii de oameni, care au asistat la concertul de muzică uşoară, susţinut de artişti cunoscuţi: Serena, Alb și Negru, Elena Ionescu și Zdob și Zdub.

Zilele municipiului Giurgiu au debutat, vineri, de la ora 17.00, cu un spectacol folcloric susținut de clasa de canto a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Giurgiu. A urmat un concert susținut de  Orchestra de suflători ”Valahia” iar seara s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de Ansamblul de cântece și dansuri populare ”Doina Dunării” și două spectacole coregrafice în cadrul cărora au evoluat formația Românașul și elevii Centrului Cultural ”Ion Vinea”. Vedetele serii au fost soliști de muzică populară Constantin Enceanu și Petrică Mîțu Stoian.

Sâmbătă, de la ora 17.30, s-a desfășurat un spectacol muzical – coregrafic, susținut de clasa de dans modern și clasa de canto din cadrul Centrului Cultural ”Ion Vinea”. Tot sâmbătă, de la ora 20, a avut loc un concert susținut de Alessia, Roxana Nemes, Adda și Lidia Buble.

Articolul precedentCreștinii ortodocși celebrează astăzi Floriile
Articolul următorA început Săptămâna Mare! Care este semnificaţia fiecărei zile