Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a avut un accident rutier în Capitală, în această dimineaţă. Răzvan Cuc mergea spre Guvern.

În urma accidentului a acuzat dureri la spate şi la mâna stângă. Din acest motiv s-a dus la Spitalul Floreasca pentru un control medical.

În drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală, în zona Gării de Nord. Demnitarul acuza ceva dureri şi, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca pentru o serie de investigaţii medicale.

„În cursul zilei de astăzi (luni, n.r.), autovehiculul în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a fost implicat într-un eveniment de circulaţie. Menţionăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituţiile abilitate desfăşoară cercetări cu privire la circumstanţele producerii evenimentului respectiv”, se arată în informarea transmisă de Ministerul Transporturilor.

Au fost implicate 2 autoturisme in mişcare şi 4 staţionate. Agenţii de la Poliţia Rutieră efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier. Conducătorii auto au fost testaţi, rezultatul fiind 0.

Articolul precedentGiurgiuvenii îşi mai pot declara veniturile realizate în ţară sau în străinătate până la finalul lunii
Articolul următorButelii cu freon, confiscate la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu