Lucrările de pe șantierele a patru proiecte de investiții derulate cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, la Adunații Copăceni, județul Giurgiu, au fost inspectate astăzi de ministrul Dezvoltării, Daniel Suciu.

Acesta a declarat că în localitatea giurgiuveană se derulează proiecte în valoare de 27 de milioane de lei iar 70 la sută dintre investițiile derulate de Ministerul Dezvoltării se adresează comunităților locale.

,,Am venit să văd cu ochii mei investiții prin PNDL, într-o comună aproape de  București, o comună care, dacă nu exista Programul național de dezvoltare locală, nu ar fi avut niciodată șansa să beneficieze de investiții de 27 milioane de lei. Avem patru proiecte în derulare prin acest program, în Adunații Copăceni, am de gând să le văd pe toate. La nivel național derulăm 12.681 de investiții, cu o valoare cumulată de 47 miliarde de lei, iar 70% dintre aceste sume merg în comunitățile rurale, adică în satele României,,.

Daniel Suciu le-a solicitat autorităților locale și constructorilor să se încadreze în termenele de execuție a lucrărilor de investiții derulate în Adunații Copăceni,  respectiv modernizarea a 20 de kilometri de drumuri comunale, extinderea dispensarului comunal, introducerea rețelei de gaze și introducerea canalizării menajere într-un sat aparținând acestei comune.

Articolul precedentIncendiu la un restaurant din Giurgiu
Articolul următor165.000 de dolari și 25.000 de euro, descoperiţi de polițiștii de frontieră giurgiuveni