În perioada 26-28 aprilie, Poliția Română a fost prezentă la cea de-a 19 a ediție a evenimentului „Motorrad Sternfahrt” desfășurat în localitatea Kulmbach din landul Bavaria – Germania, fiind reprezentată de către polițistul giurgiuvean, agent șef principal de poliție Nicolae Pătroi, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu – Serviciul de Acțiuni Speciale.

Acest eveniment este dedicat siguranței rutiere și colaborării dintre polițiile europene, participând 70 de polițiști și militari motocicliști din 12 țări ale Uniunii Europene, Poliția Română fiind singura instituție dintr-o țară sud – est europeană prezentă pentru a 5 a oară consecutiv la această întâlnire.

Reprezentantul Poliției Române a fost recompensat cu trofeul “Cea mai lungă călătorie” – 1700 km, prezența acestuia fiind apreciată în mod deosebit de către organizatori.

La această manifestare, anual sunt prezenți circa 35.000 – 40.000 de motocicliști, beneficiari ai programelor de educație rutieră și acordarea de prim ajutor oferite de către Poliția Germană și Crucea Roșie Germană.

 

Articolul precedentMarş de instrucţie pe Dunăre, cu escală în portul Giurgiu
Articolul următorAccident rutier pe șoseaua București, la Casa Românească