Niculae Bădălău, șeful PSD Giurgiu și unul dintre puciștii care au trecut înapoi în tabăra lui Dragnea, ar urma să preia postul de vicepremier ocupat acum de Viorel Ștefan, au declarat surse din partid.

În schimb, Viorel Ștefan ar urma să primească un post la Autoritatea pentru Supraveghere Financiară (ASF), una dintre instituțiile cu cele mai mari salarii din România.

O altă înlocuire cu impact în guvern la aproapiata remaniere ar fi la Ministerul Dezvoltării, post-cheie pentru relația cu baronii. Lia Olguța Vasilescu ar urma să-i ia locul lui Paul Stănescu, căzut în dizgrația lui Liviu Dragnea după ce a semnat scrisoarea împotriva sa.

Pe de altă parte, Tudorel Toader are șanse mari să rămână la Ministerul Justiției, în ciuda presiunilor mediatice ale lui Liviu Dragnea pentru a forța o demisie. Remanierea lui Toader nu poate trece de opoziția lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit surselor citate.

Acestea sunt cele mai noi scenarii de lucru în PSD înaintea Comitetului Executiv la care va fi luată decizia remanierii guvernului. E posibil ca în funcție de negocierile de ultim moment să apară modificări în lista miniștrilor remaniați.

Articolul precedentCopaci căzuți pe carosabil și acoperișuri afectate de vântul puternic, la Giurgiu
Articolul următorTrei persoane rănite, în urma unui accident rutier pe DN 41