Niculae Bădălău este unul dintre liderii care cer demisia lui Liviu Dragnea! Surprinzător, chiar cu o zi înainte de ședința CEX, fostul președinte executiv al PSD a adoptat un alt mesaj. 

Bădălău a rămas la Congres fără funcția care i-a fost dată Vioricăi Dăncilă, după ce a scris o scrisoare pentru Liviu Dragnea. După scrisoarea lui Bădălău, a urmat epistola senatoarei Ecaterina Andronescu, totul culminând cu documentul prin care Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu prin care se cere ca Dragnea să plece din fruntea partidului și a Camerei Deputaților.

Surprinzător, chiar în seara de dinaintea ședinței CEX în care va fi tranșată soarta lui Dragnea, Bădălău a adoptat mesajul cu care șeful său s-a consacrat în spațiul public.

„Mesajul meu e de unitate, democrație și să avem o dezbatere cât mai constructivă pentru partid și pentru țară. Lucrurile trebuie să se remedieze, e o lipsă a dialogului și a dezbaterii deciziilor în CEX. Noi trebuie să învingem sistemul creat în ultimii 8 ani, în care nu am mai avut o justiție independentă și s-a creat statul paralel, trebuie să mergem până la capăt”, a spus Niculae Bădălău la România TV.