Niculae Bădălău este unul dintre liderii care cer demisia lui Liviu Dragnea! Surprinzător, chiar cu o zi înainte de ședința CEX, fostul președinte executiv al PSD a adoptat un alt mesaj. 

Bădălău a rămas la Congres fără funcția care i-a fost dată Vioricăi Dăncilă, după ce a scris o scrisoare pentru Liviu Dragnea. După scrisoarea lui Bădălău, a urmat epistola senatoarei Ecaterina Andronescu, totul culminând cu documentul prin care Paul Stănescu, Gabriela Firea și Adrian Țuțuianu prin care se cere ca Dragnea să plece din fruntea partidului și a Camerei Deputaților.

Surprinzător, chiar în seara de dinaintea ședinței CEX în care va fi tranșată soarta lui Dragnea, Bădălău a adoptat mesajul cu care șeful său s-a consacrat în spațiul public.

„Mesajul meu e de unitate, democrație și să avem o dezbatere cât mai constructivă pentru partid și pentru țară. Lucrurile trebuie să se remedieze, e o lipsă a dialogului și a dezbaterii deciziilor în CEX. Noi trebuie să învingem sistemul creat în ultimii 8 ani, în care nu am mai avut o justiție independentă și s-a creat statul paralel, trebuie să mergem până la capăt”, a spus Niculae Bădălău la România TV.

Articolul precedentSalarii întârziate pentru cei 1.200 de angajați ai DGASPC Giurgiu
Articolul următorPeste 8800 de giurgiuveni vor să se vaccineze împotriva gripei sezoniere. Primele doze au ajuns în depozitul DSP Giurgiu